Sponsorer

Orsa skidklubb bildades 1986 och har idag ca 400 medlemmar spridda över hela Sverige.Klubben har en fin tradition när det gäller att fostra duktiga skidåkare,allt från Vasalopps vinnare till OS och VM medaljörer.

Vill ni stärka ert varumärke eller bygga bättre relationer med era anställda,kunder mm ska ni kontakta oss i dag, vi har tre olika paket lösningar att erbjuda,men vi syr givetvis ihop en lösning som passar utifrån era önskemål.

-Som Sponsor till Orsa SK bidrar ni med att våra barn och ungdomar får  utveckla skidintresset i en trygg miljö med utbildade ledare.

-Som Sponsor till Orsa Sk bidrar ni med att ge oss värdefullt stöd till att utbilda  våra tränare och ledare.

-Som Sponsor till Orsa SK bidrar ni med att på sikt stärka folkhälsan,Vasaloppet är det största folkhälsofenomenet som många av Orsa SK,s medlemmar tränar till året runt. Som medlem har du/ni  service under loppet.

-Som Sponsor till Orsa SK så bidrar ni med att hjälpa våra elitsatsande ungdomar och juniorer att förbättra träning och tävling.

Orsa Skidklubb erbjuder sina partners följande:

-Er logotyp på tävlingsdress/mössa samt Överdragskläder.

-Er logotyp på vår hemsida som har ca 50,000 träffar per år.

-Er logotyp syns i programblad och utskick.

-Reklamplats vid målhuset i skidparadiset Grönklitt.

-Ert företag får starter i Grönklitt skimarathon.

-Exponerings platser på skidstadion under våra tävlingar Skimarathon och Grönklitts jakten.

Så häng med och ta fram morgondagens stjärnor.

Tag kontakt med oss, vi har olika avtal som kanske passar ert företag.

Hans Stjernqvist

Stänkelgata 26, 794 93 Orsa