Hoppa till sidans innehåll

Anmälan


Laganmälan senast den 30 januari 23.59.59 med möjlighet till ändring i laget fram till en timme före start.
Har du inte möjlighet att fylla i alla lagdeltagre med namn vid anmälan kan du fylla i ett och samma namn på alla fem sträckor och sedan ändra vid ett senare tilfälle, dock senast en timme före start. Hur du ändrar namn i laget framgår nedan i texten eller på anmälningssidan.

Anmälan öppnar 1 oktober.

Anmäl HÄR

Anmälda lag

1200 kr/lag

All anmälan till Grönklittsstafetten sker genom webbanmälan.

Lägg till deltagare

Laget skall bestå av fem (5) deltagare, välj så många deltagare som ni vill ange namn på vid anmälan. Komplettering/ändring av deltagare i laget görs genom att klicka på Påmedling/Anmälan, klicka sen på Logga in längst upp till höger på sidan och där kan du få en kod via sms för att logga in. Det finns även en länk i anmälningsbekräftelsen som du fick via e-post när du anmälde ditt lag.

Lagnamn
Skriv det namn som Ni önskar på Ert lag, deltagarna syns under lagnamnet i deltagarlistan.

Faktura
Så snart du trycker på fullfölj anmälan så sänds det en bekräftelse och en faktura till den angivna e-postadressen. Fakturan betalas på vanligt vis enklast genom din Internetbank. Vill du direktbetala med ett betalkort så väljer du det via kortlänken på din faktura men då tillkommer kortavgift på 2,5% av beloppet.

 
Vilkor!

Bindande anmälan

Anmälan till detta evenemang är bindande. En anmälan/registrering innebär alltså att du är skyldig till att betala. Direkt när du anmält dig kommer du in på evenemangets deltagarlista, även om anmälan inte är betald. Du mottar en faktura via epost med en tidsfrist på 5 dagar. Om fakturan inte är betald inom dessa 5 dagar skickas en påminnelse via sms och epost med en påminnelseavgift. Det är ingen återbetalning av anmälningsavgift vid sjukdom eller skada, med mindre arrangörens villkor säger något annat.

Personlig information

För att kunna leverera resultatlistor med hög kvalitet och för att kunna erbjuda dig som deltagare den bästa möjliga service lagrar vi information om dig i vår databas. Utöver namn och klubbtillhörighet, måste vi också spara kön och personnummer för att kunna säkra oss om att du kommer i riktig åldersklass i resultatlistan. Vi använder också personnumret för att hålla vårt deltagarregister fritt från dubbletter, detta för att du skall kunna hitta flera av dina resultat ifrån olika evenemang. Vi följer regelverket i (PuL) Personuppgiftslagen.

Kontaktinformation som adress, mobilnummer och e-postadress är nödvändig för att kunna:

  • Skicka anmälningsbekräftelse, faktura och deltagarbevis
  • Skicka dig SMS med information om startnummer och starttider
  • Skicka dig annan relevant information om evenemanget

Din kontaktinformation – adress, telefonnummer och e-postadress blir bara sparat i vår databas till föremål för EQ Timing och för arrangören av evenemanget du anmält dig på. Information i databasen kommer inte att säljas vidare eller göras tillgänglig för en tredje part. Vid din anmälan samtycker du om följande:

  • Arrangören får tillgång till den kontaktinformation som är nödvändig för att kunna skicka information relaterat till evenemanget och för att ge dig som kund bästa service.
  • Ditt namn, klubbtillhörighet och åldersklass publiceras i resultatlistor samt deltagarlistor.
  • Dina resultat kan användas till seedning i andra evenemang du deltar i.
  • Det kan bli foton tagna på dig under evenemanget. Vid att anmäla dig samtycker du i att dessa bilder kan läggas ut på evenemangets hemsida/or samt resultatlistor under och efter evenemanget.

Uppdaterad: 17 JAN 2020 14:20 Skribent: Bror Nilsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Orsa SK - Skidor
Kung Gustafs väg 5
79430 Orsa

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info