Hoppa till sidans innehåll

Anmälan


Anmälan öppnar i oktober 2020

 

Samåk till Grönklitt, Följ parkeringsvakternas hänvisningar. Kom i god tid! Välkomna!

Uppge i anmälan vilket startled ni ska stå i. Läs seedningskriterierna i menyn under anmälan.

Alla anmäningar sker via EQ Timing. Inga efteranmäningar på plats! Sen anmälan sker också via nätet till en timme före start. Avgiften höjs med 50 % från 9 februari.

Ordinarie avgift fram till den 8 februari kl.23.59.59

Max 1500 åkare!

42 km = 700 kr

21 km = 500 kr

Överlåtelse av plats

Det går att överlåta plats mot en kostnad på 100 kr, som betalas av köparen.

Du som säljare behöver först logga in på mina sidor.  Du hittar dem på:

https://signup.eqtiming.no/?login&nextpage=account?Event=EQNorway&lang=swedish

Om du inte varit där tidigare eller inte kommer ihåg lösenord finns länkar till ”ny användare” respektive "glömt lösenord", klicka där och fyll i den mailadress du använt vid din anmälan, så får du ett mail om hur du aktiverar kontot /väljer lösenord 

Väl inloggad så finns det en flik som heter anmälningar och under den hittar du de lopp du är anmäld till, där klickar du på Orsa Grönklitt SkiMarathon och sedan på knappen "Aktivera kod för att sälja plats".

Koden som då kommer fram, ger du till din den som skall ha platsen.

Sedan går hen till https://signup.eqtiming.no/?Event=OrsaSkidor och väljer Köpt/övertagit plats och anmäler sig.

När frågan om platskod dyker upp fyller man i den kod man fått av dig i steget ovan.

Därefter kommer personen vidare till registrering av sina personuppgifter, precis som vanligt, och när anmälan fullföljs får man en faktura på 100 kr i överlåtelseavgift på e-post.

 

Vilkor

Bindande anmälan

Anmälan till detta evenemang är bindande. En anmälan/registrering innebär alltså att du är skyldig till att betala. Direkt när du anmält dig kommer du in på evenemangets deltagarlista, även om anmälan inte är betald. Du mottar en faktura via epost med en tidsfrist på 5 dagar. Om fakturan inte är betald inom dessa 5 dagar skickas en påminnelse via sms och epost med en påminnelseavgift. Det är ingen återbetalning av anmälningsavgift vid sjukdom eller skada, med mindre arrangörens villkor säger något annat.

Personlig information

För att kunna leverera resultatlistor med hög kvalitet och för att kunna erbjuda dig som deltagare den bästa möjliga service lagrar vi information om dig i vår databas. Utöver namn och klubbtillhörighet, måste vi också spara kön och personnummer för att kunna säkra oss om att du kommer i riktig åldersklass i resultatlistan. Vi använder också personnumret för att hålla vårt deltagarregister fritt från dubbletter, detta för att du skall kunna hitta flera av dina resultat ifrån olika evenemang. Vi följer regelverket i (PuL) Personuppgiftslagen.

Kontaktinformation som adress, mobilnummer och e-postadress är nödvändig för att kunna:

  • Skicka anmälningsbekräftelse, faktura och deltagarbevis
  • Skicka dig SMS med information om startnummer och starttider
  • Skicka dig annan relevant information om evenemanget

Din kontaktinformation – adress, telefonnummer och e-postadress blir bara sparat i vår databas till föremål för EQ Timing och för arrangören av evenemanget du anmält dig på. Information i databasen kommer inte att säljas vidare eller göras tillgänglig för en tredje part. Vid din anmälan samtycker du om följande:

  • Arrangören får tillgång till den kontaktinformation som är nödvändig för att kunna skicka information relaterat till evenemanget och för att ge dig som kund bästa service.
  • Ditt namn, klubbtillhörighet och åldersklass publiceras i resultatlistor samt deltagarlistor.
  • Dina resultat kan användas till seedning i andra evenemang du deltar i.
  • Det kan bli foton tagna på dig under evenemanget. Vid att anmäla dig samtycker du i att dessa bilder kan läggas ut på evenemangets hemsida/or samt resultatlistor under och efter evenemanget.

 

Uppdaterad: 10 FEB 2020 09:00 Skribent: Bror Nilsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Orsa SK - Skidor
Kung Gustafs väg 5
79430 Orsa

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info